Сторінки

Вітаю Вас на блозі вчителя математики Скоробогатої Оксани Георгіївни!

пʼятниця, 24 березня 2017 р.

Тиждень математики

Тиждень математики

З 13.03 по 17.03.2017 р. у Стегниківській ЗОШ відбувся тиждень математики.

У понеділок відбувся конкурс «Найкращий зошит з математики», у якому перемогла учениця 8 класу Чорна Катерина, ІІ місце – Канас Людмила(6 клас), ІІІ місце – Руда Вікторія(5 клас).
У вівторок відбулося «Свято числа π», як підсумок роботи над дослідно-пошуковим проектом з математики, інтегрованим з історією, інформатикою, фізикою, мистецтвом, англійською мовою «Число π число гармонії чи хаосу», у якому взяли учні 5-9 класів, які по класах були поділені на групи: практики(5 клас), аналітики(6 клас), журналісти (8 клас), історики(7 і 9 класи) та дослідники(Банніков Т., Чирський С., Маглевич М.).
Найактивнішу участь у проекті взяли учні: Ховрат Н., Руда В., Гардашевський Ж., Чорний Д., Канас Л., Продан А., Іванчук П., Барабаш Т., Банніков Т., Чорна К.,Кривенька І., Руда В., Чирський С., Маглевич М.
У середу відбувся конкурс «Олімпіс», у якому взяли учні 6 класу та година цікавої математики – змагання між учнями 5 і 6 класу по розв’язуванню логічних завдань.
 Перемогли учні 6 класу.
Активними були Чорний Д., Іванчук П., Пастернак І., Руда В..
     У четвер відбувся конкурс «Кенгуру», у якому взяли участь учні 5-8 класів.
Учні 8 і 9 класу змагалися у математичній грі «Математична карусель».
Перемогли учні 9 класу. Активними учасниками змагання були Чирський С., Маглевич М.,
Чорна К..
У п’ятницю відбувся усний журнал «Микола Андрійович Чайковський – видатний український математик» до 130 річниці від дня народження, який підготували учні 8 класу
та учні 9 класу розповіли про видатних математиків України.

Немає коментарів:

Дописати коментар